Første reise

Takk for at du har funnet veien til min blogg. Jeg oppretter den først og fremst for egen del, fordi jeg til stadighet plumper over ting jeg skal gjøre på mine destinasjoner.

Da er det greit å samle lenker og ideene på ett sted som jeg finner igjen overalt hvor jeg skulle ende opp i verden, så lenge jeg har min nyinnkjøpte mini-pc med meg. Jeg liker å dele bilder med venner og familie, så da er det kanskje hyggelig å kunne se dem med tekst til her inne. Jeg har også vært på tidligere ferier som jeg kommer til å poste bilder fra og skrive litt om, forhåpentligvis får andre glede og inspirasjon til å reise de samme stedene, eller til helt andre reisemål for den saks skyld.

Den første reisen jeg kommer til å skriv om i min blogg er New York, for om ti dager lander jeg i verdensmetropolen. Denne reisen har jeg planlagt i nesten et halvt år, og en gammel drøm går i oppfyllelse - bokstavelig talt. For mange år siden drømte jeg nemlig at jeg befant meg i New York, i drømmen var det morgen, lufta var klar og kjølig og jeg sto nede i havna og lurte på hvordan jeg skulle orientere meg for å finne frem til Ground Zero. Drømmen slapp aldri taket, og om noen dager skal jeg få lov å prøve meg i storbyen.

Etter en uke på Manhattan går turen videre til Seattle, hvor jeg og min datter (snart 15 år) skal besøke etterkommere av forfedre som utvandret til Amerika på 1800-tallet. Sommeren 2007 møtte vi dem for første gang hjemme i Tromsø, og Lyndsay, min kjære kusine fra USA, har vært her 2 ganger senere også. Nå er det vår tur, endelig. Fra Seattle skal vi reise litt rundt i nærområdene. Camano Island står på kalenderen, samme med Rialto Beach, La Push, Forks - Twilight-fansen kommer til  å skjønne hva jeg snakker om, og vi skal også på en ren jentetur til Vancouver.

Dette blir tidenes ferie!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits