8 dager igjen

Og her er dagens oppdatering fra USA: VÆRET De har vel aircondition langs 5th Avenue? Hvis ikke så skal vi prøve å unngå heteslag likevel med høyt inntak av vann og høy solfaktor.

Alltid når jeg skal avgårde på ferier som jeg ser frem til, så har jeg en tendens til å ha mareritt om natta. Det går ut på at jeg ikke kommer meg avgårde og hele ferien går i dass. Men jeg har jo aldri kommet for sent til et fly. Det eneste som kan sammenlignes er den gangen jeg troppet opp på Gardermoen etter en tur i København, hvor innsjekkingsautomaten ikke kunne finne turen min hjem til Tromsø. Det viste seg til slutt at jeg ikke hadde noen billett hjem, men jeg hadde billett fra Tromsø til Oslo i steden. Så klønete...

Etter mye løping frem og tilbake med 11 åring og ryggsekker på slep, fikk noen sure kvinnemennesker fra Norwegian booket meg om så jeg kom meg hjem fortere enn jeg hadde trodd. "Det blir veeeldig dyrt med mellomlegget!" sa en av buruglene, men jeg måtte jo hjem så det fikk våge seg. Da hun presenterte prisen på 1600 kr hadde jeg nesten lyst å le. Hun hadde neppe reist rundt i Nord-Norge med Widerøe, som har monopol mellom småflyplassene våre. Jeg hadde sett for meg den ene tusenlappen etter den andre fly ut av visakortet til det stanset et sted rundt 10.000,- kr. 

Ellers har ingenting annet gått galt på reisene mine, bortsett fra at sikkerhetsmannen på Gardermoen konfiskerte en flaske mojito jeg hadde med meg fra Gatwick i fjor. Damen som solgte meg den hadde glemt å legge den i en forseglet pose, så jeg var litt forbanna på henne for akkurat det. 

 

Ferdigshoppet på Gatwick, med en stakkars mojito uten forsegling ett eller annet sted i posene.


 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits