Vel hjemme igjen

Turen fra andre siden av kloden har gått bra og vi er nå vel hjemme igjen etter tidenes ferie i USA. Herfra starter slankekuren, selv joggebuksa mi har blitt trangere. 

De siste dagene i USA brukte vi sammen med familien, og hadde oss også en tur til Camano Island hvor foreldrene til Lyndsay holder på å bygge hus på en høyde med god utsikt. Vi spiste både lunsj og middag sammen og hadde en hyggelig ettermiddag. 


Disse blir kalt for turisttrær, de ser solbrente ut og flasser av. Tatt på Camano Island.


Så ble det litt shopping onsdag før avreise, jeg fikk meg nytt belte og til Maiken kjøpte jeg en veske med høytalere der du kan koble til iPoden, kjempestilig fra American Eagle. Den hadde overraskende god lyd. På Target fant jeg mengder av sportstopper, så det er ingen unnskyldning for ikke å komme seg på trening. Onsdag kveld var vår siste sammen med Lyndsay, Scott og Judah, og Scott grillet nydelige biffer og vi gomlet det i oss sammen med bakt potet og zuccini fra hagen. Etterpå ble det konkurranse på Wii før sengetid.

Torsdag morgen var vi ferdigpakket og tok en siste tur inn til sentrum og Space Needle, som fikk seg en del tullenavn etter at jeg uttalte Space som Spice. På en butikk fant jeg også Space Noodles, så det ble umulig å si det rett etter det. Turen dit kan også anbefales. Området rundt Space Needle er flott, men små gavebutikker og cafeer, museumer (det er her musikkmuseumet ligger) og en flott fontene. Og utsikten fra toppen av tårnet er selvsagt upåklagelig. 

Nå skal vi samle oss litt her hjemme, vaske klær og få døgnet på rett kjøl igjen. Så er det vel bare å planlegge neste reise!

 
Takk for oss til Seattle! Vi sees nok igjen.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits