Vellykket tur til Oslo

Vi hadde et flott opphold i Oslo forrige helg. For en gangs skyld følte jeg at jeg var på en aldri så liten ferie mens jeg var i hovedstaden. 

Kom ganske sent på fredagen, så den ble tilbragt i en sofa på Torshov sammen med familie. Lørdag møtte jeg ei venninne, som tilfeldigvis var i Oslo samtidig, nede i byen - og vi fikk shoppet oss ganske mye. Støvletter, genser og annet stasj. Vi var også innom Friday's, hadde en god hamburger og et par øl til lunsj. Vi snakka litt om at Oslo er en rar hovedstad, for det er jo så stille i byen. Så gikk vi inn på klesbutikken Zara og skjønte at det er her hele Oslo er på lørdager.

Og der gikk det opp for meg at jeg høres ut som en rosablogger...

Hvis vi skal se på det fra et reiseperspektiv, så endte vi opp med å ta inn på http://www.hotelcontinental.no/ på lørdag, mens unger/ungdom (som i barnevakter) holdt hus på Torshov. Vi voksne skulle jo feire bursdag - noe som ble en utrolig hyggelig aften. Vi startet på http://www.3brodre.no/ og møtte mennesker vi ikke hadde sett på tjue år - og innså at vi begynner å bli voksne. Vi endte opp på en morsom pub, John's som ligger under Onkel Donald. Siden det var passelig uformelt og høyt under taket (til at det faktisk var ganske lavt under taket) så passet vi fint inn der. 

Søndagen ble tilbragt i  samme sofa fra fredag på Torshov, etter en kaffe på Kaffebrenneriet og Sushi litt lenger oppe i Vogts gate. Hadde et sent fly hjem og dro tidlig til Gardermoen for å prøve ut Starbuck's som nettopp har åpnet der, men vi gadd rett og slett ikke stå i kø. Så Starbuck's får vente til neste gang.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits