Ny koffert og spøkelser

Dagene flyr - vi vet ikke helt hva vi fyller dem med, men det nærmer seg lørdag når vi skal forlate Edinburgh og dra på høylandstur.

Men først blir det Edinburgh Military Tattoo på fredag. Nå har vi hørt på sekkepiper og trommer hver eneste kveld siden vi kom, så vi tenker at vi kanskje er lei av dem til fredag. Men det blir nok fint å se showet også, ikke bare høre det.

I går ble det shopping på markeder og jeg fant en ny koffert til 15 pund på Primark. Princes Street er den storehandlegata i byen, og her syder det av folk og trafikk. Det samme som ved Royal Mile. Vi har blitt enige om at vi trives best ved stille og rolige Grassmarket, like nede i gata vår. 

I går kveld ble vi med den hengte Adam Lyal og hans medhjelper på byvandring for å høre om Edinburghs dystre historie i trange smug og skumle gater. Det var en virkelig morsom opplevelse med mye latter og litt skremming. Vi koset oss stort mens mørket falt på over byen og regnet dryppet ned. Witchery Tours anbefales på det varmeste. Sjekk også ut  www.facebook.com/adamlyal

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits