Reiseplaner 2014

Det er bitende kaldt i Tromsø, til tross for at kalenderen viser midten av juni. Ingen andre ønsker seg mer vekk herfra på slike dager enn meg. Men når sola varmer til langt på kveld og natt, da er dette det vakreste stedet på jorden. Men nå er det +4 grader og 50 dager til årets utenlandstur. 

Før den tid venter jeg besøk av en annen globetrotter, min kjære og nære venninne og kusine Lyndsay som bor i staten Washington. Hun kommer i neste uke, og vi skal ut på nye eventyr. Det blir en kortreist helgetur til naboen i vest - eventyrøya Senja. 

Her er Lyndsay og undertegnede på eventyr i Berlin. Skjerfet jeg har på meg er en kjær gave fra henne, som hun kjøpte meg på reise i Afrika.

 

Jeg håper det blir flere kortreiste turer i nærområdet i løpet av sommeren siden jeg må være her i 50 dager til. Jeg tenker det i alle fall blir noen nye toppturer og håper at formen og kondisen stiger før avreise. 

 

Her er fra en tur til Hillesøytoppen, 1 times kjøring fra Tromsø sentrum. Dessverre veltet havtåka over fjellet før jeg rakk å få utsikten over storhavet på minnebrikken. Men, det blir flere turer.

 

I august tar SAS meg til Barcelona, og selv om jeg begynner å bli bereist så blir dette første tur til Spania. Med meg i baggasjen har jeg dattera som snart blir 18 år og Tom Richard, min partner in crime når det gjelder konsumering av cava. Jeg er sikker på at det blir en uforglemmelig tur med mye tapas på menyen. Vi er alle tre over middels interessert i mat, så her er vi helt på nett. Jeg kan nesten ikke vente! 

I høst hadde jeg lyst på en tur til Irland, men må se an både velvillighet til ferie fra arbeidsgiver, og hva feriekontoen kan tillate. Neste år står det nemlig langtur på lista, og USA skal besøkes igjen. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits