Reiseplaner for ett år!

Da er årets og neste års første reiser planlagt. Og for ett år det kommer til å bli!

I noen måneder har folk sett rart på meg i det jeg presenterer min vinterferie for i år. Ja, jeg skal prøve å reise på vinteren og håper at det klarer å holde meg ute av dvalen og vinterdepresjonen som blir sterkere for hvert år. Folk som ikke bor i Nord-Norge bør ikke klynke til meg om mørketid og klage på at klokka 16 går sola ned. De aner ingenting om hvordan det er å leve uten sol i to måneder midt på vinteren, i den kaldeste og våteste tida. Nordlendinger skulle hatt sydentur på blåresept, det mener jeg av hele mitt hjerte. Uansett, nå er det kun kort tid igjen til jeg setter meg på flyet mot Guatemala. Et temmelig voldelig sted hvor selv ikke turister blir spart. Men jeg stoler på at mitt reisefølge vet hva hun gjør og at turen blir et minne for livet. Vi skal også innom Belize før jeg flyr hjem via New York med et døgn til disposisjon i verdens kuleste by. 

Så kommer sommeren. Jeg håper jeg kan tilbringe mye tid hjemme hos mine i Finnmark, plukke søte, store blåbær, få myggstikk, gå turer med hunden og ha kvalitetstid med store og små. Og så håper jeg at ferien min klaffer i slutten av juli sånn at jeg kan benytte meg av konsertbillettene jeg har klort til meg for å se U2 i PARIS. Jeg har aldri vært i Paris og Frankrike og kan ikke vente med å reise dit en ukes tid! Det gleder jeg meg ordentlig til. Det blir meg, datteren, venninna hennes og venninna mi, Ann-Helen. Jeg og sistnevnte har aldri vært på ordentlig tur sammen så det kommer til å bli veldig bra. 

Så neste begivenhet i januar 2018: Billetter til Harry Potter and the Cursed Child igjen i London. Vet at folk har prøvd 3 ganger å få billetter uten hell, og vi har klart det to ganger. Jeg skal reise sammen med datteren, kjæresten til nevøen og Tom Richard. Alle disse er fantastiske å ha med på tur. 

Jeg kan ikke vente med å sette ut på nye eventyr! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits